Skip to main content

Posts

Showing posts from May 8, 2017

Perjalanan ku ke Port Dickson

Masa sem 2 takde masa lak nak update blog ni disebabkan short sem.Tapi,short sem ni yang terbaik dalam hidup aku.Aku buat banyak kawan especially dengan bangsa-bangsa lain. And,aku enjoy hidup aku pergi jalan-jalan,makan,karoks dengan member. Eh,tak lupa juga aku perlu ganti masa aku enjoy dengan belajar di hari seterusnya. Masa sambung belajar ni,perlu bijak bahagikan masa tuk main games, jenjalan, assignment dan aktiviti di buat di tempat belajar. Overall,thanks God,pointer sem 2 ni sama macam sem lepas iaitu cukup-cukup makan,iaitu 3.74. Tak sia-sia belajar jauh-jauh,sebab pointer tak menurun walaupun aku ni kaki dota,kaki makan, kaki jalan dan juga kaki tido hahaha. Di setiap aktiviti yang aku buat,aku memang banyak kenal orang.Macam geng sebilik, geng basketball,geng basketball malam,geng dota,geng tenis, geng debate, geng makan, geng jalan, geng lepak, semua tu berbeza orang ah. Malu nak cakap,aku sedih sikit sebab overall member aku budak lelaki. Ya, aku tahu. Aku tahu mana ba…