Skip to main content

Posts

Showing posts from June 29, 2016

RAYA?Sarawak?

Hai lama dah xde update blog nih.lepas masuk politeknik ni,memang takde masa,ek takde hari nak update sebab line tak bagus,schedule memang fit lah.so,harini baru dapat update tu pun dah running out of ideas da.so,semua ok la,tapikan lubuk hati sa memang sedih la.cuma taknak tunjuk depan family.actually,i miss home,family and also friends.dah la jauh,yalakan dari sarawak nak gi sini ...ya di port dickson memang makan duit dan masa.taklah,bukan bapa aku xmampu tapi aku kena jaga hati diaoeang.sebab aku yang nak kat sini kan,takkan baru jer 3 minggu terus nak balik sana kan.sedar juga,banyak duit dah digunakan untuk support aku kat sini.pkir jak aku masa tu tapi jeles,memang jeles.aritu aku pergi rmh kawan aku yang di seremban kan,dia tunjuk bagai pakaian yg diberi poli kat family dia.memang diam xterkata la sebab aku pun belum lagi show off baju poli kat fmly aku.diaorang dekat2 pun video call semua.aku lak,data tak cukup nak video calll selalu,tambhan mak aku mengajar kat area pedalama…