Skip to main content

Posts

Showing posts from March 30, 2016

Finally sweet 18 arrived

well, aku nak bagitau korang yang ...aku dah tua. Tadi ,masa aku shok betol main dota dengan kawan laki aku,tiba-tiba handphone aku berdering. Aku memang terkejut beruk masa aku tengok nama yang hantar satu chat cam karangan kat aku...kau rasa siapa? tett. salah semuanya. jawapan betul ialah Nino. Kalau korang baca entry lama aku,aku selalu cerita tentang NINO kat sini. Hampir tertitis air mata berharga aku time baca pesanan yang dia tulis. Aku memang rindu lah kat dia,partner crime aku time kat sekolah.Segala benda pelik-pelik memang dia jak yang sanggup buat dengan aku.Kalau bab makan dalam kelas,memang awal pagi hidung kitaorang automatically hidu bau ayam goreng kantin sekolah.pergh memori tu takkan ku lupa.Kalau bab tido lak,mesti seorang yang jaga kalau seorang tido.Ada sekali terkantoi tido,dia cuba gerakkan aku pakai siku dia,nasiblah aku cakap aku sakit kat cikgu disiplin itu.HAHA Satu aku tak suka,kalau orang cakap buruk tentang dia,memang aku back up walaupun di sebalik wa…