Skip to main content

Posts

Showing posts from March 7, 2016

aku tak faham kenapa bestfriend aku cam bagi harapan palsu

haaa ,kau orang tengok tajuk tu memang kenal kan.Aku aritu ada gi mall ngan kengkawan aku,tak sangka jumpa dia gak. aku memang cuba tak buat eye contact dengan dia tau. aku sedaya upaya jaga hati aku,supaya aku tak jatuh cinta dengan dia lagi.tapi aku dapat rasakan kadang-kadang mata dia macam melirik kat aku,aku just buat cool,xkesah je dan terus cakap dengan kawan lain aku.

 pastu kitaorang jalan,biasa-biasa jak sebab dia belakang aku. aduiii. so dipendekkan cerita,masa aku nak order aiskrim,tetiba lak dia panggil aku.masa dia panggil aku,aku pandang belakang,just nak inform mana tau dia panggil orang lain kot. pastu, bila dia panggil lagi, pekerja tu tanya flavor aiskrim ngan topping soma tu lak. so ,aku tak jadi laa,memang kebetulan betul.masa itu pun aku memang tak nak pergi sana pun. then,kawan perempuan aku,Lu nak pi beli corn kat tingkat bawah.so,aku berdiri lah macam tunggul sebab tunggu aiskrim tu siap.lepas tu,seorang demi sorang geng kitaorang pergi kat Lu lah. Masa tu,se…