Skip to main content

Posts

Showing posts from March 5, 2016

menyesal tak sudah

Has,korang tau kan aku bekas pelajar spm 2015. So,haritu result kitaorang keluar. Aku hanya mampu terdiam,berasa bersalah dan patah hati.Ya,aku bersyukur sesangat aku lulus soma tapi itu memang tak memuaskan hati aku yang dapat 6A 1B time PMR dulu.
 Bila aku fikir balik,aku memang menyesal habits.maruah aku jatuh tersungkur,parents aku pulak kecewa ngan aku.ni result spm aku 
Bm - b+ 
Bi - b+
Math - A
Pm - A-
Addmath - C+
Phy - D
Chen - D
Bio niihhh la E

 Btul kata orang,xsemestinya result kau time PMR bgus,masa SPM bagus.Kalau ada usaha lebih memang dapat digapai.Aku masig terfikirkan kesalahan yang aku buat last year dan masa form 4. Aku taklah enjoy sang at,ada juga mass aku rajin belajar.Tahun lepas kak aki tak layan hp sesangat.tapi yang aku past I lepas aku bergaul dengan diaorang,aku lupa segalanya. Aku least tido,aku asyik Skype ngan diaorang,aku main game online sampaikan kerja rumah kadang2 tak siap. Masa spm pun aku sempat jugak main and Skype ngan diaorang.aku ingat diaorang lab ka…